Verweven

Je bent overal in huis

December 21, 2012

Dag lief engeltje van ons,

Vandaag is het al 2 maanden geleden dat we afscheid van je moesten nemen. Ze zeggen dat de tijd de wonden heelt maar onze pijn wordt elke dag erger. De pijn omdat we jou niet onze liefde kunnen geven zoals we willen. We missen je zo! Je zit voor altijd in ons hart en hoofd, bij elke stap die we zetten en bij alles dat we doen.

In ons huisje ben je toch wel in heel veel kleine dingen aanwezig hoor. Sinds vorige week hebben we je mooie urne. Deze hebben we besteld bij De Kneedbare Steen en Jorien heeft dat echt super mooi gedaan! Mama heeft haar een geboortekaartje van je opgestuurd en ze heeft dit perfect vertaald in een persoonlijke urne. Helemaal zoals we het in gedachten hadden. Zie je die 3 witte sterretjes in de lucht? Dat was een speciaal verzoekje van je papa, dat zijn wij drietjes. Mooi eh?

De kerstboom hebben we ook maar boven gehaald. Normaal zou op die plaats je parkje staan maar dan toch liever een boom die wat gezelligheid brengt dan helemaal niets. Hij staat dan ook helemaal in teken van jou! Mama dacht er plots aan dat ze ergens kerstballen was tegen gekomen in het mooie blauw van je kaartje. Ze vertelde dit aan papa en niet veel later zijn we samen in de auto gesprongen om ze te gaan kopen! Er hangen ook witte en zilveren roosjes in en 1 heel mooie speciale witte bal met je naam en geboortedatum op. Ook je moeke en vake, bomma en bompa en tante Mie en Leen hebben zo’n kerstbal gekregen zodat je daar ook ieder jaar met Kerst een beetje in huis bent. En wie staat er helemaal bovenaan in de boom?! Juist ja, ons uiltje 🙂

Vanavond gaan we letterlijk naar de sterretjes kijken op de sterrenkijkdagen. Hopelijk is het toch een beetje een open hemel zodat we die fonkelende sterren en de maan goed kunnen zien! Jij zal voor ons altijd de mooiste en grootste ster zijn lief ventje van ons, als je dat maar weet ..

Dikke kus! x

No Comments

Leave a Reply